Inscripció al Sopar Solidari

ONG Acreditada 2015

La manca d'igualtat d'oportunitats en l'accés dels infants al menjador escolar, a les colònies o a recursos de lleure i reforç escolar, repercuteix directament en la seva salut, el creixement i felicitat. Una situació que aquest any es veu especialment agreujada per les conseqüències de la pandèmia de COVID-19, que afecta molt negativament sobre les famílies en situació de vulnerabilitat.

El proper dimarts 15 de desembre de 2020 de 19.00 h a 20.30 h organitzem un Sopar Solidari on line, amb la prestigiosa xef Ada Parellada, per recaptar fons que es destinaran a beques i ajuts per a la infància en situació de vulnerabilitat. La vetllada inclourà un taller de cuina on line impartit per Ada Parellada, testimonis en directe, un sorteig i molta solidaritat. El donatiu de l'acte és voluntari (mínim 10 euros). Cada persona inscrita rebrà un mail personalitzat amb el link de l'acte, un llistat de productes per fer la recepta de l'Ada Parellada i un número per un sorteig.
Si vols, també pots fer una aportació solidària addicional.

Amb la teva col·laboració contribueixes a la felicitat dels infants!

* I recorda que el teu donatiu té importants avantatges fiscals. Pots arribar a recuperar fins el 95% del teu donatiu a la declaració de renta.

No hi pots participar?
Pots col·laborar igualment fent una aportació a través del formulari de donacions

Inscripcions tancades

Ja no queden places pel sopar solidari d'aquest any. Pots col·laborar igualment fent una aportació a través del formulari de donacions

Detalls de la inscripció

Dades personals